Wie zijn wij

LCA Tackle is een nieuw end tackle merk in Nederland. Onze prioriteit ligt op het ontwikkelen van hoogwaardige producten voor een aantrekkelijke prijs. Wij hebben een team met fieldtesters die al onze producten uitvoerig testen onder de zwaarste omstandigheden. Ons team bestaat uit vissers in binnen- en buitenland die op uiteenlopende wateren vissen zoals grote open wateren als de randmeren, maar ook op kanalen, rivieren of meren.  Pas als een product door onszelf is getest en wij de kwaliteit kunnen garanderen zullen wij het product verkopen. Zo weet u zeker dat u een kwalitatief goed product van ons koopt!

Ons assortiment van producten is te vinden in de webshop of in de catalogus. Wij bieden u een zeer breed assortiment voor alle soorten wateren. Zo hebben wij bijvoorbeeld de Force Range, die speciaal is ontwikkeld voor de ruigste omstandigheden, zoals rivieren of wateren met veel obstakels. Naast ons brede assortiment proberen wij ook om onze producten in een ruimte hoeveelheid te verpakken. Zo krijgt u bijvoorbeeld 12 haken in één verpakking of maar liefst 20 lead clips in één verpakking! Wij proberen u een groot aantal kwalitatieve producten te bieden, voor een lage prijs. Bij ons zit u dus goed!

Sinds kort houden wij ook een blog bij. In dit blog willen we jullie op de hoogte houden van alles wat met LCA Tackle te maken heeft. Dit varieert van nieuwe producten tot beursnieuws maar ook verhalen uit onze eigen visserij in binnen- en buitenland. Ons team heeft een passie voor het karpervissen en die delen we graag met u. Houd de blog dus in de gaten!

Team leden

LCA tackle bestaat uit een team van fanatieke karpervissers. Graag stellen wij ons één voor één aan u voor!

Tjeert Kruijer

Maik Roeleveld

Dennis van Helmond

Ferry van Slingerland

Melvin van Ingen

Patrick van der Heijden