Vissen op de Ebro is voor menig visser een ware droom. Deze indrukwekkende Spaanse rivier zit vol met brute vissen zoals gigantische meervallen en enorm sterke karpers. In deze update een kort verhaal over de vangst van enorme meervallen op de End Tackle van LCA.

 

Remco Buis van Team LCA vertelt: Genietend in Spanje denk ik weer aan onze jaarlijkse traditie. Een dagje vissen op de Ebro! Elk jaar gaan wij in samenwerking met ‘The Complete Ebro Angler’ een volle dag vissen op de Ebro om hier een onvergetelijke dag van te maken.

Ook dit jaar kregen wij de kans om deze prachtige rivier te bevissen. Daar waar we vorig jaar naar huis gingen met 15 vissen, was het nu helaas een snoeiharde blank. Wel hebben we Ron van The Compleat Ebro Angler een welkomstpakket aangeboden van LCA Tackle. In dit pakket zaten onder andere onze nieuwe Force range haken, de FF-01 en de FF-02. Deze super sterke haken zijn meer dan geschikt voor de ruige Ebro. Ik heb Ron gevraagd of hij deze haken wilden testen tijdens het vissen op karper. Echter had Ron een eigen idee, en zette hij de haken in op zijn meerval hengels! En wat blijkt, één dag nadat wij vertrokken waren, wist een klant van Ron na een heftige drill een dikke meerval van 2.06 meter met een gewicht van 60 kilo te landen. Perfect gehaakt op de FF-01 maat 2.

85x55 lca FF-02 Achterkant 85x55 lca FF-01 Achterkant Force Range FS-46 onderlijnmateriaal

Omdat Ron zo tevreden was besloten wij hem ook een aantal andere producten te leveren. Denk hierbij aan hookaligners, swivels, pva strings en de sterke hooklink FS-46. Hier is Ron ook mee gaan experimenteren. Normaal gesproken vist Ron met het dubbele aan trekkracht op meerval, maar de FS-46 heeft zijn kracht bewezen. Ron mocht wederom na een mooie krachtige drill over een rotsbodem en een onderwater bos een meerval verwelkomen. Goed bezig!

Wij willen Ron en Angelique bedanken voor alle goede diensten en natuurlijk voor het vissen met de End Tackle van LCA. Wij zien elkaar snel weer!

Remco Buis